Göingeplumset

  • 6 sep 2010

image: Göingeplumset

Under Lördagen simmades höstens första tävling för S71's del i Broby. Göingeplumset lockade ett ganska stort antal simmare i år och S71 skördade en hel del framgångar i bassängen.

Bäst gick det för tjejerna födda 98 med Jessica Jönsson och Jessica Chen i spetsen. Även lillasyster Jönnson, Micaela visade upp sig som bästa 2001'a i samtliga grenar. Killarna Philip Chen och Joel Mörck hade också en bra helg med flera medaljer. Övriga medaljörer denna helgen var Victoria Jönsson, Fanny Brink, Rebecca Berggren-Nylund, Tove Persson-Bivall, Elsa Brink, Erika Persson-Bivall & Oscar Antonsson. Vi säger grattis till alla medaljörer.

 

Just medaljräkningen blev extra rolig när det visade sig att S71'arna tog hem inte mindre än 24st medaljer totalt fördelat på 8st guld, 7st silver och 9st brons. Detta visar återigen att klubbens bredd i dessa åldrar är stor och att framtiden ligger för fötterna på S71's lovande unga simmare. Och det kommer än fler underifrån med många simmare i åldrarna 2001 och 2002. Kul om man är S71'are! Och speciellt kul när vi i höst tar en nysatsning i det skånska seriesimmet där vi kommer att klättra allt eftersom vår nya unga generation växer upp.

 

Ni kan läsa resultatlistan genom att klicka in er på 'tävingar' och 'resultat'.