Nyheter

Alga Cup

• 30 jan 2012

image: Alga Cup

I helgen tävlade många S 71-are på Alga-Cup i Osby. Det blev många medaljer och många pers. Det blir lite långt att räkna upp alla, men alla gjorde jättebra prestationer. Ingen nämnd och ingen glömd. Resultaten hittar ni under tävlingar. I klubbstriden blev S 71 2:a.

JSM i Upplands-Väsby

image: JSM i Upplands-Väsby

Tre stycken simmare från S 71 deltog i helgen på JSM i Upplands-Väsby. Andreas Myhrberg slog 2 st pers och tangerade klubbrekordet på 50m frisim med tiden 24,10. Johanna Fransson simmade B-final på 100m medley och slutade 12:a. Den bästa S 71-placeringen. Hon gjorde även 2 st fina lopp på 400m och 800m frisim. Victor Klügel gjorde 2 st fina bröstsimslopp.