Nyheter

Sydsim Swim Meet

  • 23 apr 2012

image: Sydsim Swim Meet

Det gick mycket bra för S 71:s simmare på Sydsim Swim Meet i Burlöv. Det blev segrar i damklassen genom Johanna Fransson och Maria Lundahl. Ellen Sandberg fick stiga överst på prispallen i flickor 14 är oy. I denna åldersklassen fick även Rebecca Bergren Nylund bestiga prispallen. Ellen klarade även kvaltiden till Sum-Sim på 100m fjäril. Det blev många pers blande de övriga simmarna som deltog. S 71 slutade 6:a i Klubbstiden. Resultaten finns att läsa här på hemsidan.

Sponsorhuset

  • 17 apr 2012

image: Sponsorhuset

Ett bra sätt att stödja S71 är att gå in på www.Sponsorhuset.se. Där går man in på S 71:s sida, registrerar sig och sköter sin näthandel via denna sida. Vid varje avslutat köp eller bokning tillfaller några kronor S 71. Man kan också på denna sida anmäla sig till Cint marknadsundersökningar. Varje gång man svarar på frågor tillfaller en liten slant S 71. Ett mycket enkelt och smidigt sätt att hjälpa föreningen. Boka resor, hotell, köp bläckpatroner och tonrar till hem och företag, köp musik…. Det är bara att gå in och upptäcka möjligheterna!

          Det finns även en länk till Sponsorhuset i kolumnen till höger!

Uppstartsläger Augusti

  • 11 apr 2012

image: Uppstartsläger Augusti

Vi kommer att ha ett Uppstartsläger i Båstad den 13-18/8. Detta är öppet för alla simmare i A-, B, C- och D-grupperna. Dock ej de simmare som har varit med i Torremolinos. Mer info hittar ni under Läger och Resor.