Nyheter

S71 i topp i serien!

  • 26 sep 2010

image: S71 i topp i serien!

Efter säsongens första seriesimsomgång ligger S71 i topp före Eslöv, Delfin, Osby samt Klippan/Karpen. Höstens första deltävling avverkades i helgen i Osby dit vi kom med ett ofullständigt lag. Nu satsar vi stenhårt på seriesimmet och vill de närmaste åren satsa på Crawl och D-grupper för att kunna klättra i seriesystemet.

 

Snapphanesimmet, Skånska Mästerskap

  • 17 sep 2010

image: Snapphanesimmet, Skånska Mästerskap

Ni hittar all information om våra egna arrangemang under 'tävlingar' och 'arrangemang'. Nu ligger även inbjudan och grenfil uppe till Skånska Mästerskapen. För mer information om matbeställning till DM klicka här.

 

Tips på boende till DM: Hotell Statt, Göingehof, Hässleholmsgården (vandrarhem). Önskar ni en annan typ av boende är ni välkomna att kontakta oss för mer hjälp att hitta rätt.

S71 trea på PTC

  • 12 sep 2010

image: S71 trea på PTC

Under helgen som gick hade S71 ett stort gäng tävlingssimmare nere i Lund för att simma årets Poseidon Team Cup. En lagtävling där varje förening samlar poäng för att avgöra vilken den bästa klubben är. Och trots att vi inte hade alla simmare på plats nere i Lund gjorde simmarna som var där en riktigt fin insats i bassängen vilken borgade för en fin tredje plats av fjorton föreningar i klubbstriden. Så bra har vi inte placerat oss på flera år.

 

Björken och Jens med glada simmare och tredjepriset, en sodastream.

  

Nya S71'are

  • 8 sep 2010

image: Nya S71'are

Idag skrev Johanna Fransson från Markaryds SS på för S71 som kommer att bli hennes nya tävlingsförening. Johanna är tidigare guldmedaljör vid SUM-SIM och kommer att träna i A BLÅ samtidigt som hon går simgymnasiet i Hässleholm. Vi hälsar henne välkommen till klubben. Vi hälsar även Amanda Åström från Osby SS och Tony Brkic från SS Stimmet i Laholm välkomna till S71, de skrev på tidigare i somras, Tony kommer också att gå simgymnasiet i Hässleholm.

Göingeplumset

  • 6 sep 2010

image: Göingeplumset

Under Lördagen simmades höstens första tävling för S71's del i Broby. Göingeplumset lockade ett ganska stort antal simmare i år och S71 skördade en hel del framgångar i bassängen.