Nyheter

Sum-Sim Region

  • 14 nov 2010

image: Sum-Sim Region

Årets försökstävling till riksfinalen gick för S71's del mycket bra. Trots att vi haltar efter i många åldrar så har vi ändå simmare till finalen i Stockholm om fyra veckor vilket är bra för framtiden!

 

 

S71 har 7st starter klara till Sum-Sim riks. Två stycken av Victor Klügel och hela 5st av Johanna Fransson som imponerade stort i Helsingborg. Tryck på läs mer för att läsa hela sammanfattningen.

Onlineanmälan till vårens simkurser

  • 12 nov 2010

image: Onlineanmälan till vårens simkurser

Måndagen den 13 December klockan 08.00 öppnar vi onlineanmälan för vårens simskola, teknikskola samt vuxenverksamhet. All anmälan kommer hädanefter att ske via vår hemsida där ni själva kan hitta den grupp och tid som passar er bäst. Det är först till kvarn som gäller så titta gärna in på sidan direkt den 13:e för att inte gå miste om en plats.

Höstlovslägret är slut

  • 7 nov 2010

image: Höstlovslägret är slut

Årets höstlovsläger är slut och tränarna likaså. Vi hoppas att alla haft en rolig helg och att ni anmäler er nästa gång det är dags igen. Vi kommer att ha liknande läger två gånger om året. En gång på höstlovet och en gång på sportlovet. Vi vill även tacka alla matmammor och spökpapppor som hjälpt till att göra helgen till ett minne för livet, utan er hade det helt enkelt inte varit möjligt, TACK!! Foton och filmer kommer att dyka upp på hemsidan inom ett par dagar.

Nordea Open

  • 4 nov 2010

image: Nordea Open

Samma helg som våra stora simmare gjorde upp om vem som skulle bli skånsk mästare så hade vi ett litet tävlingsgäng på vift i Karlshamn. Närmare bestämt på tävlingen Nordea Open, där S71 var representerade av en 5 personer liten trupp. Trots detta kammade man hem inte mindre än 24st medaljer, starkt med en så liten trupp!

 

Knar Mikael, Erika Persson-Bivall och Tove Persson-Bivall tillsammans med tränaren Yasmin

Skånska Mästerskap

  • 1 nov 2010

image: Skånska Mästerskap

Då är 2010 års skånska mästerskap till ända. Vi skickar gratulationer till alla nyblivna skånska mästare och hoppas att ni haft en bra helg här i Hässleholm. Vi vill tacka alla ledare och funktionärer som gjort ett bra jobb under helgen och medverkat till att göra helgen minnesvärd. Vi tackar även cafeteria-teamet som gjort ett mycket bra jobb och förtjänar en extra applåd. Tack även till alla er som varit i kulisserna med diverse småuppdrag. Resultatlistorna hittar ni enklast på livetiming, där finns även poängställningen och en RE-fil under fliken 'filarkiv'. Ni kan även hitta resultat på hemsidan under 'tävling, 'arrangemang'. Vi summerar S71's insats i helgen på följande vis (klicka på läs mer).