Nyheter

Morgondagarnas och Mini-Max

  • 28 jan 2011

image: Morgondagarnas och Mini-Max

På vår hemsida finns nu stipulationstiderna för medaljer på Morgondagarnas och Mini-Max samt en lista på vilka medaljer som simmarna har tagit på dessa tävlingar. Detta hittar ni under Rekord & Kvaltider.

Funktionärslista våren 2011

  • 23 jan 2011

image: Funktionärslista våren 2011

Våren funktionärslista samt info till densamma finns nu under tävlingar och funktionärer

Distanscupen

  • 19 jan 2011

image: Distanscupen

Nu har man i Skånesim räknat ihop resultaten från distanscupen och gjort en sammanställning efter första omgången som var 800m frisim för damer och 1500m frisim för herrar. S71 har en del bra placeringar i denna lista. Men vi hoppas att fler simmare ställer upp nästa omgång, speciellt på grabbsidan är det väldigt tunt i resultatlistan. Omgång 2 är det 1500m frisim för damer och 800m frisim för herrar, omgång 3 är det 400m medley för samtliga. De 8 bästa skåningarna i varje åldersklass simmar sedan final på 400m frisim till sommaren då man kan vinna lite fina sommarlovspengar.

 


SM Poäng 2010

  • 13 jan 2011

image: SM Poäng 2010

Idag kan man läsa på Svenska Simförbundets hemsida att 2010 års bästa simklubb är Linköping för 4:e året i rad. Med på listan finns också S71 som har klättrat hela 54 placeringar på två år. Ett bra mått på att det händer saker i klubben. 

Guide för onlineanmälan

  • 7 jan 2011

image: Guide för onlineanmälan

Till vårterminen kommer vi att genomföra en del ändringar i S71. En av dessa är att alla anmälningar till simskola och teknikskola (Minisim, Baddare, Silverpingvin, Guldpingvin, Fisken, Hajen, Crawl, Vuxenteknik, Handikapp, Vuxensimskola samt även Masters) kommer att ske via vår hemsida www.s71.se. Simmare i tävlingsgrupper A-D anmäls automatiskt. Anmälan öppnar den 13/12 klockan 08.00, principen först till kvar tillämpas. För en guide till hur man skall gå tillväga för att skapa ett nytt konto samt anmäla sig till våra kurser kommer här en PDF-fil. För teknisk support ber vi er kontakta kansliet via mail.

 

Vi ber er även att noggrant läsa villkoren för anmälan som ni hittar under fliken 'anmälningar', samt att iakkta att alla fakturor och bokningsbekräftelser i framtiden kommer att skickas via mail om inget annat anges i er anmälan. Detta gäller även simmare i Tävlingsgrupper A-D samt för alla aktiviteter (läger, resor o.s.v.) som anordnas i framtiden. Observera att endast ett meddelande om att faktura skapats skickas ut, själva fakturan måste ni logga in på ert konto för att ta del av, den skickas INTE via epost i dagsläget!!! Eftersom detta system är nytt kommer vi inte att skicka ut några påmminelsefakturor förrän alla har haft god tid på sig att betala sina ordinarie fakturor!