Nyheter

Sportlovslägret 2011

  • 27 feb 2011

image: Sportlovslägret 2011

Så var årets sportlovsläger avklarat. 42st simmare har under helgen haft helgläger på hemmaplan. Boendes på Linnéskolan med massor av "lära känna" aktiviteter hade vi alla som var där jätteskoj och det var svårt att skiljas åt på Söndagskvällen. Dessa läger anordnas varje sport och höstlov för samtliga simmare i tävlingsgrupperna A-D. Nästa gång hoppas vi att ännu fler vill följa med! Bilder från helgen hittar du i fotogalleriet.

 

Det vinnande laget i 5-kampen "Tonyz Ponyz"

OF-Sprint i Markaryd

  • 21 feb 2011

image: OF-Sprint i Markaryd

14st S71 simmare var i lördags på plats i den lilla men väldigt mysiga simhallen i Markaryd. Alla var på hugget denna lördag då alla 50m sträckor och 100m medley skulle avverkas.

 

Pontus Ernstsson och Joel Mörck med sin medaljskörd under helgen

Många S71 simmare som simmat bra

  • 17 feb 2011

image: Många S71 simmare som simmat bra

Våra yngsta tävlingssimmare har varit i farten igen. Nu senast i helgen då S71 var representerade på hela 3 ställen. AAK Cup i Karlshamn, KSLS Knatte Cup i Kristianstad och Ungdoms GP 1 i Ängelholm. Helgen innan skördades det friskt med medaljer i Osby på Alga Cup. Det går bra nu!

Träningstider Sportlovet

  • 16 feb 2011

image: Träningstider Sportlovet

Under sportlovet kör vi extra träningar för A och B. Under helgen är det sedan sportlovsläger. För er som inte anmäler er till sportlovslägret gäller träningstiderna i detta dokument. Inga ordinarie tider gäller under sportlovshelgen för någon grupp. Alla simmare i A-D grupperna berörs av detta.

 


Junior SM - Södertälje

  • 10 feb 2011

image: Junior SM - Södertälje

S71 deltog med ett hyfsat stort gäng på JSM i Södertälje. 7st simmare representerade klubben på årets första nationella mästerskap. Maria Lundahl, Johanna Fransson, Hanh Chau, Mette Karlsson, Emelie Axmar, Hanne Otzen och Victor Klügel. Vi kan med glädje konstatera att vi på många av våra starter slår personliga rekord och är "bäst när det gäller". Vår mest rutinerade tjej Maria Lundahl som i år är sistaårsjunior visade att hon fortfarande utvecklas och satte flera pers vilka ledde till 3st finalsimningar.

Uppdateringar

  • 8 feb 2011

image: Uppdateringar

Nu har vi uppdaterat sidan för medlemsinloggningen. Under din personliga inloggning hittar du nu kategorin "dokument" där vi bland annat lägger upp närvarostatistik för A,B och C grupperna varje månad. Vi kommer under veckan att fortsätta uppdatera denna sida med fler dokument som kan vara av intresse för våra medlemmar.

Jokerlotteriet

  • 2 feb 2011

image: Jokerlotteriet

Grattis Ni som vunnit på Jokerlotteriet!

 

De fyra första fyra veckorna har varit en succé! Vi har fyra vinnare, nämligen de med lottnummer 32, 54, 09 och senaste veckan nr 99. Ännu en gång – GRATTIS!!! Priserna finns att hämta på kansliet.

 

Då första omgången visat sig vara en succé samt ett uppskattat sätt att stödja S71 och samtidigt möjligheten att vinna riktigt fina priser kommer vi att lansera jokerlotteriet på bred front. Se upp! – strax landar information i din mail och via infoblad som simmarna har med sig hem.

 

Sälj Jokerlotter – stöd S71. Köp Jokerlotter – vinn fina priser!