Simiaden Finalen

  • 29 maj 2011

image: Simiaden Finalen

Det verkar som att årets simiadenläger i Valje gjort susen för S71-simmarna när de i helgen gjorde en riktigt fin insats i tivolibadets bassäng i Kristianstad.



En liten hejaramsa innan start höjer moralen och glädjen i truppen!

Hela 35st medaljer togs av S71-simmarna som visar att framtiden finns i Hässleholm lika väl som i storstadsregionerna Malmö och Helsingborg, vilka vi matchar resultatmässigt! Medaljerna fördelade sig som följer. 8st guld, 6st silver, 4st brons, 6st 4:e platser, 2st 5:e platser och 9st 6:e platser.

Under Lördagen vann tjejerna båda lagkapperna och vi fick även se vårt andra lag på pallen. Bäst gick det för Ellen Sandberg som fick stå på pallen flera gånger men det fanns väldigt starka insatser av alla inblandade. Under Söndagen fortsatte medaljjakten främst genom Micaela Jönsson som fick stå överst på pallen 3 gånger. Även under Söndagen fanns väldigt starka laginsatser. Även grabbarna visade upp sig denna helg med jättefina resultat av främst Philip Chen men även här fanns riktigt bra insatser av alla som var på plats.


Ett av lagkappslagen som tog medalj under helgen

Nu börjar det bli dags för våra duktiga simmare födda 1998 i år och 1999 nästa år att ta steget från simiaden och in i sum-sim åldern. Hoppas att alla är med på tåget för den resan kan bli minst lika spännande som den ni gjort fram till helgen i Kristianstad!


Har man vunnit ska man gratulera sina motståndare också

Vi passar även på att skicka en hälsning till våra vänner i Alliansenföreningarna som det gått bra för under helgen. Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete för framtida segrar. Stort grattis till alla som slagit nya personliga rekord och tagit medaljer!