Nyheter

Öppnat för anmälningar Ht 2012

  • 30 jul 2012

Nu är hemsidan öppen för anmälningar till höstens simskola.

Det finns 3 förändringar;

Pingvinen (har ersatt silver pingvin och guldpingvin) gruppen börjar i lilla och går över i stora med ledare efter uppnåda mål. Dvs detta kan innebära att man är i stora efter gång nr 2. Vi tror på detta upplägg och kommer att utvärdera efter terminen.

Pingvinen NY är en grupp på söndagarna som först och främst riktar sig till de som precis klarat baddaren och är lite mer försiktigare.

Hajen fortsättning är för de som har gått i hajen tidigare men som behöver mer träning innan det är dags för crawl.

 

Är du osäker på vilken grupp som skulle passa så finns möjlighet att komma ner på badet och simma för en ledare, och på så sätt få det optimala utgångsläget. Höra bara av dig, så bokar vi in en tid.

Har ni frågor, eller behöver hjälp är det lättast att nå oss via mail till kansliet. Vi läser detta dagligen (mån-fre) och svarar så snabbt vi kan.

Mail: malin@s71.se eller kansliet@s71.se eller via hemsidan. Lycka till

Anmälan Crawlgrupper

  • 26 jul 2012

Anmälan för höstens Crawlgrupper är nu öppen. Det går bra att anmäla sig nu.

 

Anmälan för höstens simskola öppnas om några dagar.

Sum-Sim

  • 23 jul 2012

Det blev ett bra Sum-Sim i Borås. Det blev 3 st finalplatser genom Ellen Sandberg och Rebecca Berggren-Nylund på 100m bröst i fl. 14 år och yngre samt av Victor Klügel på samma distans i po. 16-17 år. Det blev många pers av S 71-simmarns.

Träning v. 32-33

  • 13 jul 2012

HÄR är träningstiderna för v. 32-33, när vi startar upp träningen igen efter sommaruppehållet. Vi startar dessa veckor med samma grupper, som under våren.

S 71 önskar alla ett trevligt Sommaruppehåll.

Höstens tävlingar

  • 13 jul 2012

Höstens tävlingar finns nu på hemsidan under Tävlingar. Det går inte att anmäla sig ännu, mer än till GTI-Cup, för vi har inga inbjudningar ännu.

Kansliets bemanning

  • 13 jul 2012

Under sommarlovet v. 27-33, är kansliet sparsamt bemannat p.g.a. bl.a. semestrar, läger och Mästerskapstävlingar Det är lättast att få kontakt med oss via våra mail. Vi svarar när vi kan.

Gäller ditt ärende:

Simskola: malin@s71.se, kansliet@s71.se

Tävlingsgrupper: bjorken@s71 kansliet@s71.se

Övrigt: kansliet@s71.se

Du kan även använda formuläret på vår hemsida. Anmälningarna till höstens simskola öppnar upp i juli/augusti så håll utkick här på vår hemsida. 

S71 vill önska alla en riktigt skön sommar

LH-Games

  • 9 jul 2012
Johanna Fransson har behållt sin fina form från SM/JSM förra helgen och simmade även fort på LH-Games i Landskrona i helgen. Hon slog 3 st klubbrekord, 6 personliga rekord samt tog 8 st medaljer varav 5 guld. Även Andreas Myhrberg visade bra form efter SM/JSM och simmade hem 1 silver och 2 brons. S 71 har väldigt duktiga yngre simmare och det visade sig i klassen 10 år och yngre, där Willian Bevreus simmade hem hela 8 st guld och 1 silver bland pojkarna. Hos flickorna simmade Tova Nilsson hem 1 guld, 1 silver och 4 brons medan Elsa Brink tog 2 sliver och Emilia Rönningdal tog 3 brons.

Open Water

  • 1 jul 2012

HÄR är resultaten från S 71:s Open Water i Luhrsjön den 1/7

SM/JSM

  • 1 jul 2012

Det blev ett jättebra SM/JSM för S 71-simmarna. De som var med var Johanns Fransson, Maria Lundahl, Andreas Myhrberg, Victor Klügel, Rebecca Berggren-Nylund och Ellen Sandberg. Det blev ett JSM-brons till Johanna plus en SM-final på 400m medley. Hon simmade även 3 st B-finaler. Det slogs 7 st klubbrekord, 3 st av Johanna, ett var av Maria och Andreas samt 2 st i lagkapper. Det blev även många personliga rekord. Vi kvalade även in alla frisimslagen för damer till höstens SM