Funktionärslista vårterminen 2013

  • 16 jan 2013

Funktionärslistan för vårterminen 2013 laddas ner här.

Om tidpunkten inte passar är det upp till varje funktionär att själv ordna med ersättare. Byte av funktionär ska anmälas per e-post till kansliet@s71.se.

I funktionärsskapet ingår att förbereda inför tävlingarna och att iordningställa efter tävlingarna. För tävlingar som genomförs lördags- och söndagsförmiddagar samlas vi klockan 19:30 kvällen innan. För kvällstävlingar samlas funktionärerna 30 minuter före insimmet börjar.

Följande två tävlingar finns inte med på funktionärslitan:

  • Bästa 4:an, 2013-04-13. Denna tävling arrangeras av de simmare med föräldrar som ska med på utlandsläger. Halva intäkten från denna tävling kommer gå till att täcka kostnader för utlandslägret.
  • S71 Open Water i Luhrsjön, 2013-06-30. Särskild inbjudan kommer skickas ut i senare skede. Här uppmanar vi alla som har möjlighet att medverka att ställa upp. Arrangemanget är viktigt för klubben och för denna tävling krävs ingen särskild funktionärsutbildning.

Funktionärsutbildning

Det kommer gå ut inbjudan till en funktionäsutbildning inom kort. Det är viktigt att alla hjälps åt med att rekrytera nya funktionärer till denna utbildning. Ju fler funktionärer vi har ju fler är vi som kan dela på funktionärstillfällena.

Styrelsen påminner om det subventionssystem som finns för simmare som har funktionärer. Information om detta finns på ”Framgångsvågen” som finns att ladda ner på www.s71.se

 /Styrelsen genom Henrik Brink