Nu drar vi igång!

  • 25 aug 2017

Styrelsen vill hälsa alla hjärtligt välkomna till höstterminen 2017

Terminen har varit igång någon vecka och tävlingsgrupperna har varit på uppstartsläger i Ronneby och är nu laddade för höstens träningar och tävlingar. Redan i helgen åker en hel del simmare på den första tävlingen för hösten.

Vi kommer ha simmare i Broby och i Lund och vi önskar alla lycka till.

Den 9:e september är det dags för Seriesim. Laget som blir uttaget ( håll koll i tävlingskalendern) kommer göra sitt bästa för att samla poäng under de 4 tävlingar som serien innehåller. Vi lyckades ta oss från div. 4 till div. 3 i förra serieomgångarna. BRA jobbat.

Vi vill redan nu flagga för helgen 21-22 oktober. Då står S 71 som arrangörer för UGP. Att få arrangera tävlingar ger klubben betydande inkomst till verksamheten. Ska vi skryta lite så är vi grymma på att arrangera tävlingar. Inom kort kommer det att komma ut funktionärslistor för tävlingsfunktionärerna och även listor på de som bemannar kiosken under den helgen. Det krävs mycket folk för att arrangera en tävling. Bara runt bassängen krävs för denna tävling krävs 26 personer och till kiosken 8-10 som kan dela på helgen. Så boka helgen från fredagen den 20 oktober kl 19.00 till söndag kväll när tävlingen är är färdig och vi har plockat ihop allt.
Något som varit mycket uppskattat vid tidigare tävlingar har varit att vi kunnat erbjuda mycket hembakat. Så ni som vill baka frallor, bullar, brownie... Ni gör fikasugna ledare och föräldrar glada och ni bidrar till gott rykte för vår kiosk.

Björken har fyllt på tävlingskalendern en bra bit in på hösten och där finns det tävlingar för alla. En del av er kanske ska tävla för första gången, andra har tävlat i flera år och ska simma höstens mästerskap. Lycka till alla!

Om någon vecka startar simskolan, en stor sak för både barn och föräldrar. Denna termin kommer en liten nyhet för deltagarna en bit in i terminen…

Styrelsen har haft sitt första möte för terminen och vi är igång med jobb på flera håll. Vi ber er alla att hålla er uppdaterade på vad som händer i klubben genom att läsa på hemsidan minst en gång i veckan och att läsa era mail. Tänk på att en del information kan man bara läsa om man är inloggad.

Vill ni komma i kontakt med styrelsen gör ni det lättast på styrelse@s71.se. Kom ihåg att det kan ta en viss tid innan ni får svar, då alla i styrelsen jobbar heltid och har styrelseuppdraget ideellt.

 

Tillsammans gör vi S 71

Styrelsen