Nyheter

Nordea Open

  • 30 okt 2012

Det gick mycket bra för S 71:s simmare på Nordea Open i Karlshamn i helgen. Det blev många pers och många besök på prispallen. Bland de som fick stiga överst på prispallen fanns Rebecca Berggren-Nylund, Emilia Christiansen, Johanna Fransson, Victoria Jönsson, Erika Persson Bivall, Ellen Sandberg, Kassem Abou Nawfal, William Bevréus och Andreas Myhrberg. S 71 slutade 2:a i klubbtävlingen.

Här på bilderna är våra duktiga flickor som simmade lagkapper på lördagen. Det har även smugit in en katt bland hermelinerna.

Klubbkväll med Arena & Team Sportia

  • 18 okt 2012
Klubbkväll med ARENA
 
När: Torsdag 18/10 kl.15.00-19.00
Var: Team Sportia; Hässleholm
 
Representant för ARENA kommer att vara närvarande vid detta tillfälle och det kommer att vara möjlighet att prova och beställa simplagg ur ARENAS sortiment för träning och tävling. Passa även på att prova och beställa S71:s nya klubbdress, allt ur ARENAS sortiment.
 
Denna kväll, och endast under denna kväll, lämnar ARENA 40% rabatt på hela sitt sortiment, klubbdress till kraftigt rabatterart nettopris! Team Sportia lämnar 15% rabatt på sina ordinarie priser och 10% rabatt på kampanjpriser, gäller inte cyklar.
 
Rabatterna gäller S71:s medlemmar som har Team Sportias "Sportklubbenkort" och har valt S71 som sin förening. Detta kort är kostnadsfritt, berätttigar till bonus på allt man handlar på Team Sportia och kan tecknas i butiken.
 

UGP 4 I Hässleholm

  • 15 okt 2012
Det blev ett mycket lyckat UGP i Hässleholm i helgen, både med ett bra arrangemang och fina simningar för S 71:s simmare. Det gjordes fina resultat med många pers och fina placeringar. Ni hittar resultaten här på S 71:s hemsida eller Livetiming.

Här är några av våra duktiga simmare, som fotograf Gabriella Jönsson fångade under insimningen.

Tyringe Cup

  • 8 okt 2012

Våra duktiga simmare på Tyringe Cup. Det blev många medaljer och personliga rekord. Alla resultat hittar ni under tävlingar.

Öppna Nordiska Mastersmästerskapen

  • 7 okt 2012

Våra duktiga Masterssimmare gjorde fina resultat vid Open Nordic Masters Championships i 50m bassäng i Borås. Mia Jonsson satte Svenskt och Nordiskt rekord på 50m frisim . Hon simmar i klassen 35-39 år och tiden blev 27.92. Hon simmade även hem ett guld på 50m bröst samt silver på 100m frisim och 50m fjäril. Carol Mauritzson simmar i samma klass och hon tog 2 st silvermedaljer på 100m bröst och 100m rygg.