Nyheter

Renovering i Qpoolen

  • 29 okt 2010

image: Renovering i Qpoolen

Det kommer att bli lite renoveringsarbete i simhallen v. 47-49. Det som skall göras är att man kommer att spika för den översta raden av fönster på läktarsidan. Man måste då bygga upp ställningar, vilket kommer att påverka utrymmet på läktaren. Man får då sitta där det finns plats i simhallen.

 

Detta kommer inte påverka simundervisning och simträning.

Träningstider höstlovet

  • 27 okt 2010

image: Träningstider höstlovet

I bifogad fil finner ni träningstider under höstlovet (1-7/11) för A BLÅ, A VIT, B BLÅ & C BLÅ. För övriga tävlingsgrupper gäller vanliga tider. Under helgen arrangeras höstlovsläger med övernattning på linnéskolan, mat, träning och aktiviteter med halloweenfirande som höjdpunkt. Ni som inte anmält er till lägret kommer inte att kunna ta del av aktiviteterna, utan endast träningarna. Ångrar ni er och vill vara med så måste ni kontakta Jens med ett telefonsamtal senast den 27/10.

 

För A-grupps simmare ingår bland annat en föreläsning om mental träning i aktiviteterna vilken ni inte kommer att kunna ta del av om ni inte anmäler er till lägret. Missa inte det!

 


Höstlovssim

  • 18 okt 2010

image: Höstlovssim

Nu bjuder vi in till årets höstlovssimning. Vill du prova på att simma eller ta simmärken samtidigt som du är aktiv på lovet och gör något roligt? Anmäl dig till vår höstlovssimning som är gratis. Höstlovssimmet är till för dig som går i årskurs 1-6. Mer info finns i följande dokument.

 


Danske Bank Cup & Tyringe Cup

  • 13 okt 2010

image: Danske Bank Cup & Tyringe Cup

Under helgen hade S71 många simmare i vattnet på två olika ställen för att tävla. Dels befann sig ett lag nere i Danska Greve, 20min från Köpenhamn. Men vi hade också deltagare på närmare håll, nämligen i Tyringe på Tyringe cup. Totalt resultat för helgen: 12 Guld, 12 Silver, 12 Brons och massor av nya personliga rekord.

 


Micaela och Rebecca, glada guldmedaljörer (fler bilder finns i galleriet)

Seriesimmets 10 i topp

  • 10 okt 2010

image: Seriesimmets 10 i topp

Nu har Skånesims statistik för seriesimmets första omgång kommit. Där slår man ihop resultaten från alla divisioner och får fram en tio i topplista över de snabbaste simmarna i Skåne. Vi kan med glädje konstatera att S71 fått 11st noteringar i denna lista för omgång 1. Vi säger grattis till Ellen Sandberg x2, Victoria Jönsson x2, Rebecca Berggren-Nylund x2, Victor Klügel, Jonna Nordström, Emilia Christiansen, Philip Chen samt tjejlaget på 5x50m frisim. Fortsätt att kämpa på i bassängen så kommer vi kanske, med lite tur, att ha fler med nästa gång. Listan återfinner du nedan.

 


Snapphanesimmet 2010

  • 4 okt 2010

image: Snapphanesimmet 2010

Snapphanesimmet 2010 blev en stor mönstring för S71's barn och ungdomar. Hela 40 simmare hade anmält sig på över 200 starter fördelat på två simpass under Lördagen och Söndagen. Huvuddelen av dessa var yngre förmågor som kommer att förknippas med S71 under flera år framöver, klubbens framtid om ni så vill!

 

Resultatlistan med RE-fil till deltagande klubbar finns under 'tävling' och 'arrangemang'.